Nieuw hoofd bureau voor Nederlandse Tuinenstichting

De Nederlandse Tuinenstichting is heel blij met het nieuwe Hoofd van het Bureau: Monique van Wegen!

Monique woont en werkt in het Noordhollandse Vogelenzang, waar ze onlangs op landgoed Berkenrode een kleinschalige biologische bloemenkwekerij is begonnen. Daarnaast is ze vrijwilliger op CSA Moestuin Leyduin, waar ze o.a. de werkzaamheden van de vrijwilligers van de bloementuin coördineert.
Ze heeft een commerciële en marketing achtergrond en was o.a. werkzaam voor internationale interieurmerken, waar ze verkoopprocessen verbeterde en verkopers aanstuurde. Ook heeft ze veel ervaring met het ontwikkelen van websites, nieuwsbrieven, webshops, social media en persberichten. Ze werkte voorts als projectmanager en beeldredacteur van content marketingbladen zoals Allerhande, het inflight magazine van KLM en uitgaves voor vele andere merken. Voordat ze naar Vogelenzang verhuisde, was ze in Amsterdam betrokken bij een aantal succesvolle urban farming projecten en had ze een moestuintje op de Zuidas en hield ze ook bijen.

nts001

Kortom: Monique is een echte aanpakker met een groen hart! De NTs is ontzettend blij dat ze de Nederlandse Tuinenstichting komt versterken.
Uiteraard zal ze worden ondersteund door Marleen Kooij, die de afgelopen maanden na het vertrek van Suzanne het ‘schip’ dapper varende heeft gehouden.

Suzanne Kooij heeft met tomeloze inzet gewerkt aan structuur en een toekomst geven aan de NTs. Het zeer succesvolle project Sociaal tuinieren is voor een groot gedeelte tot stand en bloei gekomen door het doorzettingsvermogen van Suzanne Kooij als directeur van de NTs.

Meer weten over Monique en haar nieuwe biologische bloemenkwekerij? Neem een kijkje op haar website, www.atelierbotanica.com.

foto’s: Thomas Donker

Bron: tuinenstichting.nl

Deel uw mening:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.