Landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar 2016

Brancheorganisatie VHG start vanaf september de landelijke competitie Interieurbeplanting van het Jaar 2016. Alle interieurbeplanters in Nederland kunnen deelnemen en zich tot 1 oktober opgeven via de VHG-site. Met deze competitie wordt vakkundig ontworpen, aangelegde en onderhouden interieurbeplanting op de groene agenda gezet van de zakelijke markt en particuliere consument
Tot en met donderdag 1 oktober 2015 kunnen alle interieurbeplanters van deze gespecialiseerde beroepsgroep zich inschrijven via de site van VHG: Op deze site staan ook de criteria en de spelregels voor leden en niet-leden van VHG.

ziekenhuis
Medewerkers van Zuidkoop De Lier brengen interieurbeplanting aan in Reinier de Graaf Ziekenhuis in Delft

De competitie vindt plaats van oktober 2015 tot en met de feestelijke prijsuitreiking in januari 2016. Na de voorselectie in september bezoekt een deskundige vakjury in oktober de geselecteerde projecten, die kans maken op het predikaat Interieurbeplanting van het Jaar 2016.

Door deze wedstrijd wordt bij zakelijke en particuliere opdrachtgevers via inspirerende voorbeelden de meerwaarde van binnenbeplanting onder de aandacht gebracht.