20 juni Fotografie Workshop Fluwel’s Tulpenland

Fluwel’s Tulpenland heeft in haar park een terrein ingericht waar bekende tuinontwerpers verschillende inspiratietuinen hebben laten aanleggen. In deze inspiratietuinen is het hele tuinseizoen te zien hoe verschillende bollen kunnen worden gecombineerd met vaste planten in de tuin. Een mooie locatie om het fotograferen van tuinen en planten en bloemen onder leiding van de bekende tuinfotograaf Hans Clauzing in de vingers te krijgen! De workshop begint met een PowerPoint presentatie waarbij u een uitleg krijgt en vervolgens zelf aan de slag gaat in de inspiratietuinen. De resultaten worden nabesproken.

Onderwerpen: Camera instellingen/ handmatig en automatisch; Diafragma – scherptediepte; Sluitertijd; ISO waarde; Over / onderbelichting; Tips voor compositie; Gebruik achtergrond/voorgrond. Deze theoretische informatie wordt na afloop ook digitaal verzonden aan de deelnemers.

tulips-scenery

Benodigdheden: digitale camera of een compactcamera. Neem de gebruiksaanwijzing mee als u die nog heeft of kunt downloaden. Neem als u dat heeft ook een macro-objectief mee en een macro-voorzetlens.

Algemene informatie en aanmelding:
• Deelnemers 8 – 12 personen
• Deelname € 82,50 per persoon (inclusief entree, koffie/thee met lekkers en een heerlijke lunch én het nieuwe tuinboek van Hans Clauzing “Inspirerende tuinideeën, van stadstuin en kwekerij tot landelijke tuin t.w.v. €22,50) • Aanmelden via hclauzing@gmail.com. Website

Programma:

10.00 uur ontvangst koffie/thee/gebak
10.30 uur PowerPointpresentatie tuinfotografie
11.00 uur Wandeling inspiratietuin en fotograferen
12.30 uur Lunch
13.30 uur Verder met fotograferen/rondkijken in Fluwel’s Tulpenland
15.30 uur Resultaten bekijken
16.30 uur Afsluiting dag

Deel uw mening:

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.