Thuis gezellig met retro bloemwerk

Bloemen en planten geven veel sfeer, zowel binnen als buiten. Binnen zijn steeds meer planten te zien, in veel soorten en aantallen. Het aanbod van snijbloemen is in de laatste jaren enorm toegenomen, net als het aanbod aan tuinplanten. Steeds meer planten zijn vaste kruidachtige planten.

Vaak gaat het hierbij om seizoen bloemen. Dus verschillende geplozen Chrysanten, Asters, Monbretia/ Crocosmia

Verder zijn er veel bessen zoals rosehips(rozenbottel) of love, een kleine rose bessen soort die voornamelijk in Italië wordt. Andere zijn Hypericum en Skimmia. En in kleur gespoten blad Cymbidium-takken maken het geheel af.

Het bloemwerk en meubels zijn in een retrostijl wat het geheel een complete look geeft.

verzorging

Snijbloemen moeten altijd goed schuin afgesneden worden, met een een schoon mes. Nooit plat timmeren van de steel. Om de paar dagen water verversen. Voeg goed snijbloemenvoedsel toe. Bloemen maken de sfeer in uw huis compleet.

Bloemen en bloemwerk zijn van Bloemenbureau Holland en kijk eens wat bloemen doen. De reportage is van Michaël Bakker, Voormalig bloemist van Amstel Hotel, Okura Hotel, KLM, Rai etc