The Happy Life – Bollen op pot maken hebberig!

218154

De lente begint te dagen, maar wat duurt het nog lang voor je echt zonder jas naar buiten kunt… Met bollen-op-pot laat je de lente alvast beginnen. Op de eettafel, in de vensterbank en – waarom ook niet – in de vitrinekast! Laat je inspireren door de vrolijke bloemen van bollen-op-pot en haal de lente alvast in huis.

218237_0c97d

Gracieus ruig

Dat er uit zo’n ruige bloembol zo’n gracieuze bloem kan groeien! Het blijft een fascinerend schouwspel. Met bollen-op-pot zit je er met je neus bovenop. Laat je betoveren door de fascinerende, diepblauwe kleuren en friszoete geuren van bijvoorbeeld blauwe druifjes.

218151

Interieur oppimpen

In deze donkere dagen zijn kleuren een fijne opsteker voor het interieur. Felle kleuren gemixt met pastel zijn het helemaal dit jaar. De kleurcombinaties kunnen niet gek genoeg zijn. Gebruik bijvoorbeeld blauwe druifjes, hyacinten of narcissen in felgekleurde potjes en je interieur is in een handomdraai opgepimpt.

218236

12.hyacint.6

Energie

Bollen-op-pot zijn kleurrijk en energiek. Leef je uit met extreem felle kleuren zoals felroze, felgele of oranje tulpen. Door te kiezen voor bloemen met heldere kleuren en potten in dezelfde kleur, wordt het effect nog krachtiger.

218241

12.hyacint.10_0

Stylingtip: Creëer heftige kleurcontrasten, bijvoorbeeld hardroze hyacinten tegen een felblauwe wand of knalpaarse tulpen tegen een felgele wand. Daar krijg je energie van!

217259

12.hyacint.3