Zomerbollen – warm oranje, sereen wit, feestelijk roze of luxe paars

Elke tuinliefhebber droomt van een prachtig bloeiende zomer tuin. Het voorjaar is het juiste moment om te starten met planten om in de zomer heerlijk te kunnen genieten. Zomerbollen hebben de kracht om de tuin een persoonlijk kleuraccent te geven. Laat je inspireren door de kleurpaletten warm oranje, sereen wit, feestelijk roze en luxe paars. Welke kleur kies jij?

Warm oranje

Hou je niet van strakke tuintjes maar vind je het fijn wanneer het lijkt alsof de natuur zijn eigen gang gaat? Kies dan zomerbollen met warme oker en terra-tinten. Het geeft een waanzinnig effect om verschillende soorten van deze kleuren bij elkaar te zetten. Combineer bijvoorbeeld Crocosmia, lelie, Sparaxis en verschillende tinten dahlia’s.

Klik op foto:

Sereen wit

De tuin is een plek om te genieten en lekker tot rust te komen. Dit sereen witte kleurenpallet is perfect om de juiste sereniteit te krijgen waarin je je gedachten stil kunt zetten en even niets kunt doen. Gebruik witte tinten lelies, Hymenocallis, dahlia’s, anemonen en gladiolen.

Klik op foto:

Feestelijk roze

Het leven is een feestje en dat mag gevierd mag worden. Bloembollen met roze bloemen zorgen voor een speelse en vrolijke tuin waarin je je thuis voelt. Een roze mix van gladiolen, dahlia’s en lelies brengen gegarandeerd het gewilde feestelijke gevoel.

Klik op foto:

Luxe paars

Paars is een samenstelling van de warme kleur rood en de koude kleur blauw. De combinatie van twee sterke kleuren is een geliefde luxe kleur. Ook lekker van luxe in je tuin genieten? Probeer dan paarsgekleurde gladiolen, anemonen, Agapanthus, calla’s en Liatris te combineren.

Klik op foto:

zb 20

iBulb

Eén reactie op “Zomerbollen – warm oranje, sereen wit, feestelijk roze of luxe paars”

  1. Die zomerbollen gaan het helemaal worden, ik ga me dit jaar helemaal te buiten aan de bollen. Het is echt tijd voor een feestje in de tuin.

    Like