The House On The Edge Of The Park

garden-design-Kurgo03

garden-design-Kurgo12Liz Nicholsons staat aan het hoofd van een team tuin en landschaparchitecten bij haar gelijknamig buro in het Engelse Oxfordshire. Deze tuin in één van de favoriete opdrachten van het team al was het alleen maar om het prachtige uitzicht op het omringende parklandschap. Na de renovatie van het huis en de aanleg van een bodem-warmteinstallatie was de beurt aan de tuin.

garden-design-Kurgo09

garden-design-Kurgo08

The house on the edge of the park heeft zoals eerder genoemd een fraai uitzicht op het park en dus was dit een van de balangrijkste uitgangspunten bij het tuinontwerp. De tuin is nu verdeeld in een serie prachtige ruimtes met hun specifieke functie, zo is er de keukentuin, de geheime tuin, de Lady Bower garden, het zwembadgedeelte en een romantisch pad door het bosgedeelte van de tuin wat je naar een weide brengt met Hydrangea en Amelanchier (Krentenboompje)

garden-design-Kurgo11

garden-design-Kurgo07

garden-design-Kurgo06

garden-design-Kurgo05

garden-design-Kurgo04

garden-design-Kurgo02

nicholsons.gb.com