Anthony Paul’s Kingston Hill is a complete Family Garden.

kh 1

Deze tuin waarin op een perfecte wijze alle wensen die de eigenaren hadden zijn verwerkt is ontworpen door tuin en landschap ontwerper Anthony Paul. Een zwembad, vuurkuil, kunstobjecten, pizza oven en mood-verlichting waren de ingrediënten voor de familie om zich in deze buitenruimte volledig te kunnen ontspannen.

kh 2

Daarbij is er ook voldoende terrasruimte gemaakt van zandsteen tegels, de van kleur wisselende verlichting zorgt voor een speels element. De plantenbakken op het terras zijn speciaal ontwerpen. De beplanting bestaat uit voornamelijk Buxus en siergrassen, boomvarens zorgen voor het exotische tintje.

kh 5

The garden wich landscape architect Anthony Paul created here reflected the needs of the family, with a swimming pool and fire pit area, incorporating sculpture, colour-change lighting and an outdoor pizza oven. A large terrace around the house in new sandstone with specially designed planters provides the size of entertaining space required by a family. The planting consist of Buxus and decorative grasses, the treeferns take care of the exotic ambiance.

kh 3

 

kh 4

 

The exterior lighting gives drama and excitement, allowing the extended use of the garden into the evening and adding a sense of fun to the space.’

 

kh 8
kh 6

kh 7

www.anthonypaullandscapedesign.com