Poppy Cottage Garden in Cornwall

Poppy Cottage Garden

poppy 6
poppy 7

Deze cottagetuin ligt op het prachtige schiereiland van Roseland in het zuiden van het Britse Cornwall. De 1 ha grote tuin is verdeeld door het gebruik van tuinkamers  en is een waar paradijs voor plantenliefhebbers. Elke vierkante meter is benut om een beplanting te maken met veel vaste planten en o.a bolbloemen die het gehele jaar aantrekkelijk is. Het milde klimaat in deze regio maakt het gebruik van veel mediterraanse  planten mogelijk.  

poppy 2

Situated on the beautiful Roseland peninsula, this 1-acre garden is a plantsman’s paradise. Planted for yr-round interest and divided into rooms, its intense planting of shrubs and herbaceous under-planted with bulbs provides colourful and intriguing surprises around every corner. Small orchard with ornamental ducks and chickens 

poppy 3

poppy 5
poppy 8

http://www.poppycottagegarden.co.uk