Lekker ontspannen in je ‘Secret Garden’.

De tuin is de ideale plek om te ontspannen, al is het alleen al na een dag hard werken in diezelfde tuin of na een hectische dag op uw werk. Elke tuinier verdiend eigenlijk een kleine ‘Secret Garden’ om jezelf lekker in te verstoppen en even alle hectiek van het dagelijkse leven te kunnen vergeten. Zelfs in een kleine tuin is er wel zo’n plek(je) te maken, bijvoorbeeld achter een haag of een schutting. In de grote tuin is dit natuurlijk wat makkelijker je kunt daar zelfs in een grote border al een plek voor jezelf creëren door een plek open te laten. zit 14Met behulp van schuttingdelen is in de kleinere tuin ook met gemak een geheime tuin te maken.

zit 13zit 12Het rustgevende effect van water vlakbij of in je “Secret Garden’  is natuurlijk helemaal ideaal. Ook voor een kleine tuin (of een klein budget) zijn er volop mogelijkheden voor een waterelement. zit 11

zit 10

zit 9

zit 6

Nog meer inspiratie, klik op de eerste foto en gebruik dan de pijltjes links of rechts;