Fantasietuin Oldebroek, de tuin zonder grenzen.

tsgw-google-translate
fantasie 2

Nederland staat internationaal goed bekend als het gaat om de grote verscheidenheid in tuinen. De tuin van Jenny en Beerd van de Put is haast niet in een bepaalde stijl te plaatsen, het beste is de tuin te omschrijven als een tropische verrassing.

fantasie 1

In het plaatsje Oldebroek op de Veluwe heeft het echtpaar een tuin gecreëerd die zijn weerga niet kent. Op een oppervlakte van ruim 4000 m2 hebben zij door de jaren heen iets unieks gemaakt, in de tuin staan veel follies en een grote verzameling kuipplanten. Door de vele exotische planten in de tuin heeft deze een tropische uitstraling, je verwacht bijna dat Tarzan en Jane aan een liaan door de tuin komen geslingerd.

Vanaf het overdekte terras is de hele tuin goed te overzien, hier kan je goed zien hoe alle waterpartijen, rotsen, grotten en beekjes door de hele tuin lopen. Veel van de planten zijn oorspronkelijk te vinden in de tropen, hier ligt dan ook de interesse van Jenny en Beerd. Tropische vogels en vissen maken het plaatje compleet.

Fantasietuin Jenny en Beerd van de Put.  Vierschotenweg 5, 8095 ZN Oldebroek (nabij Elburg).

fantasie 3
fantasie 4
fantasie 5
fantasie 6
fantasie 7
fantasie 8
fantasie 9
fantasie 15

Klik op onderstaande foto’s voor vergroting en slideshow;

Foto’s; Fantasietuin Oldebroek.

Eén reactie op “Fantasietuin Oldebroek, de tuin zonder grenzen.”