Een huis, vier daktuinen, twee bloemenweides en veertig berken.

bere-architects-passivhaus-roof-gardens-energy-efficient-the-muse-6‘The Muse’ is een energie-zuinig huis op zonnen-energie in Newington Green , in het noorden van Londen. Bij het eerste aanzicht zul je niet verwachten dat dit pand is uitgerust met vier daktuinen, inclusief twee grasveldjes en 40 bomen. In de tuinen kun je twee velden vinden met wilde bloemen speciaal gekozen om allerlei dieren aan te trekken zoals, bijen en mussen die jammerlijk genoeg steeds minder talrijk zijn. Vogels en insecten worden aangetrokken door de water-partijen, ook zijn er nestkasten voor vleermuizen en vogels verwerkt in de muren van steen.bere-architects-passivhaus-roof-gardens-energy-efficient-the-muse-7

“The Muse” is a Energy Efficient Solar-powered home located in Newington Green in North London. The home is topped with 4 roof-gardens,40 trees and two meadows.

Within the gardens, there are two wild flower meadows that attracting all sorts of wildlife like  bees and house sparrows, which are sadly an endangered species. Birds and insects enjoy drinking and bathing at the ponds, cool bat and bird boxes were built within the brick walls .

bere-architects-passivhaus-roof-gardens-energy-efficient-the-muse-5

bere-architects-passivhaus-roof-gardens-energy-efficient-the-muse-2

bere-architects-passivhaus-roof-gardens-energy-efficient-the-muse-3