Egdeland House heeft het bos als achtertuin.

Huis en tuin zijn hier volledig onderdeel geworden van hun natuurlijke omgeving. De daken zijn in één geheel met het weidelandschap met verschillende grassen . De daken zorgen voor verkoeling in de zomer en werken isolerend in de koude maanden,wat een hoop energie bespaart. Het is van een moderne hedendaagse architectuur die naadloos overgaat in de omgeving.

Het ontwerp is van Berry Chen Studio en het huis ´Edgeland House´is te vinden in de bossen bij Austin Texas U.S.A . Bron 

ts 102
ts 103 ts 104 ts 106 ts 105 ts 107 ts 101Huis en tuin zijn hier volledig onderdeel geworden van hun natuurlijke omgeving. De daken zijn in één geheel met het weidelandschap met verschillende grassen . De daken zorgen voor verkoeling in de zomer en werken isolerend in de koude maanden,wat een hoop energie bespaart. Het is van een moderne hedendaagse architectuur die naadloos overgaat in de omgeving.