RHS Chelsea Flower Show 2013 maakt winnaars bekend.

Er is de laatste dagen hard gewerkt en ondertussen zijn ook de winnaars bekend. De RHS Chelsea Flower Show is inmiddels in volle gang en viert dit jaar haar 100-jarig bestaan. In de komende dagen komen alle prijswinnaars nog uitvoerig aan bod,maar hier alvast een kleine impressie.rhs 13De tuin van de Telegraph was één van de gouden medaille winnaars dit jaar.rhs 14een close-up van de tuin die is ontworpen  door Harlow & Harlow.rhs 16Een andere gouden medaille winnaar is de Blue Water Roof Garden.

East Village London Garden
East Village London Garden
'Sowing the Seeds of Change'HomeBase Garden
‘Sowing the Seeds of Change’HomeBase Garden
The Secret Garden of Past en Present van Sutton Seeds
The Secret Garden of Past en Present van Sutton Seeds

rhs 20Een sfeer presentatie in de tuin van David Austin , de wereldberoemde rozenkweker.rhs 21rhs 22Nog zo’n uitnodigend plekje op de RHS Chelsea Flower Show ditmaal van Hardy’s Cottage Plants.rhs 23De tuin van D´arcy  and Everest is verdeeld in twee gedeelten en kreeg de naam Nature to Nurture mee.rhs 24Op het terrein van het Royal Hospital presenteren ook kwekers hun planten en ook hier zult u van TuinenStruinen de komende dagen nog veel zien, deze prachtige Clematis presentatie is van Raymond Evison uit Guernsey.