Stoere tuin van Nordfjell in Olerup,Zweden.

Olerup-5Tuin ontwerper Nordfjell heeft bij het maken van zijn ontwerpen de Zweedse natuur als inspiratiebron.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Hij werkt graag met natuurlijke (en Zweedse) materialen zoals hout, staal en graniet.

Olerup-4 De ontwerpen van Nordfjell kenmerken zich door het gebruik krachtige design elementen.In al zijn ontwerpen voor tuinen en parken zijn deze elementen aanwezig en dat maakt ook dat zijn ontwerpen duidelijk zijn te herkennen. Naast zijn ontwerpen voor tuinen heeft Nordfjell dan ook een hele lijn tuinmeubilair, pergola’s, priëlen en plantenbakken.  Dit ontwerp van Nordfjell is een privétuin in Het Zweedse Olerup, een plaats iets boven Stockholm.

Olerup-1

olerup-3

olerup-61

olerup-6

bakgrund-2

2 reacties op “Stoere tuin van Nordfjell in Olerup,Zweden.”