Stoere tuin van Nordfjell in Olerup,Zweden.

Olerup-5Tuin ontwerper Nordfjell heeft bij het maken van zijn ontwerpen de Zweedse natuur als inspiratiebron.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Hij werkt graag met natuurlijke (en Zweedse) materialen zoals hout, staal en graniet.

Olerup-4 De ontwerpen van Nordfjell kenmerken zich door het gebruik krachtige design elementen.In al zijn ontwerpen voor tuinen en parken zijn deze elementen aanwezig en dat maakt ook dat zijn ontwerpen duidelijk zijn te herkennen. Naast zijn ontwerpen voor tuinen heeft Nordfjell dan ook een hele lijn tuinmeubilair, pergola’s, priëlen en plantenbakken.  Dit ontwerp van Nordfjell is een privétuin in Het Zweedse Olerup, een plaats iets boven Stockholm.

Olerup-1

olerup-3

olerup-61

olerup-6

bakgrund-2

  1. […] Britse ontwerpers Arne Maynard. Ditmaal was het de beurt aan Ulf Nordfjell die ook al eerder met deze tuin in TuinenStruinen was te vinden. De Zweed maakte een ontwerp met veel mediterraanse invloeden en […]

    Like

  2. […] Meer van Nordfjell-more from this designer. […]

    Like

Reacties zijn gesloten.