Naar de inhoud springen

Eigentijdse borders in klassieke tuinen van Arne Maynard.

ab 8De wijze waarop de Britse tuin-architect Arne Maynard zijn tuinen ( en parken ) vorm geeft spreekt mij al lange tijd erg aan. De Brit maakt veel tuinen bij oude landhuizen en weet dan telkens deze tuinen hun ‘ziel’ terug te geven. .ab 9 Arne herstelt de hoofdstructuur van de tuinen met vaak een lange historie , de borders die hij vervolgens maakt zijn van een heel eigentijds karakter . De borders hebben een natuurlijke uitstraling en voegen zich prachtig in het grote geheel waardoor het lijkt of het al eeuwen zo geweest is.ab 10 Een andere tuin-ontwerper waarvan ik de borders erg mooi vind is onze Hollandse Piet Oudolf ,onlangs kwam ik er achter dat deze twee ontwerpers ook samen enkele tuinen hebben ontworpen ( RHS Chelsea Flower Show ) . ab 11 ab 3 ab 1

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties