Een echte Vlaamse bloementuin.

arroches-pourpres-et-salicaires_w641h478De eigenaar van deze bloementuin in het Belgische Eecke noemt haar tuin een echte ‘Vlaamse tuin’. De hoge hagen om de tuin doen niet vermoeden wat een prachtige echte bloementuin hier achter verborgen ligt. batiment-restaure_w641h478De boerderij is geheel gerestaureerd met behulp van de authentieke bouwelementen.De tuin neemt de helft van de 1,5 Ha oppervlakte in beslag.topiaires-et-Hydrangea_w641h478Buxus – vormen in de border met o.a. Hydrangea arborescens ‘Annabelle’, Alba persicaria ‘Amplexicaulis.Hydrangea_w641h478De witte bollen van Hydrangea arborescens Ánnabelle’ worden ondersteund door Fallopia japonica ‘Compacta’.le-poulailler_w641h478De schuur is gebouwd naar een ontwerp uit de zeventiende eeuw met dakbedekking van bundels Heide.massif-bleu-fleuri_w641h478De blauwe border.massif_w641h478bron