Moderne tuin bij oud koetshuis in Brooklyn.

willow 6Op de binnenplaats van dit oude koetshuis in Brooklyn,New York moest een nieuwe tuin worden ontworpen en aangelegd. De entree naar de tuin is een oude poort die geïnspireerd is op de ontwerpen van tuin-architect Beatrix Farrand en gedeeltelijk aan het oog wordt onttrokken door twee Ster Magnolia’s –Magnolia stellata– .willow 5 De borders zijn cirkelvormig en hebben ijzeren randen die beplant zijn met diverse mos-soorten. Het terras is gemaakt van zandsteen platen die met hun hoeken overlopen in het grind.willow 2 Het oude wortelgestel van waarschijnlijk aangespoeld Teak vormt een prachtig natuurlijk kunstobject aan de oude muur.willow 3 Voordat de tuin opnieuw werd aangelegd is onder het terrein drainage aangelegd . Het ontwerp is van dlandstudio uit Brooklyn,New York.willow_1