Tuin met grote zwemvijver op een heuvelrug in Berkeley U.S.A

 

gypsy0908080

project; moderne tuin  locatie;Berkeley,U.S.A  ontwerper; Bernard Trainor and Associates

Deze moderne tuin ligt tegen een heuvelrug in het Amerikaanse stadje Berkeley. Toen de woning van de eigenaren ( een vier-koppige familie ) moest worden gerenoveerd besloot men ook de tuin opnieuw te laten ontwerpen en aanleggen. De strakke vijver/zwembad wordt een stuk overlapt door de grote vlonder die dienst doet als terras.

gypsy0908105

Dat is wat je noemt nog eens een uitzicht!. Ook vanaf het terras kijkend over de vijver kan je hier volop genieten van de prachtige bosrijke omgeving. Er is aan de voorzijde van het huis veel schaduw dus is gekozen voor veel varens . De overige beplanting bestaat voornamelijk uit inheemse planten, dit geeft de tuin een duurzaam karakter.

gypsy0908117

gypsy0908079

gypsy0908030Website Bernard Trainor + Associates