Een stadstuin met zwembad op 70 m2 in Amsterdam.

Stadstuin 70 m2 in Groot Amsterdam  ontwerp;De Peppels Tuinenplattegrond ontwerp zwemtuin1

Voor een goede tuinarchitect of tuinontwerper is een kleine tuin vaak een behoorlijke uitdaging, dat was ook bij deze tuin vlakbij Amsterdam het geval. De tuin met een formaat van 70 m2 moest ook een zwembad bevatten. En juist bij dit soort ontwerpen is het belangrijk om goed op de details te letten.pep1 Alle apparatuur die nodig is voor het zwembad is weggewerkt onder het dek. Het is de ontwerper gelukt om ondanks de beperkte ruimte in de tuin rust te brengen.

Het gebruik van hout en beton samen met een beplanting van Bamboe ( Fargesia nitida ) zorgt voor een uitgebalanceerd en relaxed gevoel.pep2

pep3

pep4

pep5

pep6

Eén reactie op “Een stadstuin met zwembad op 70 m2 in Amsterdam.”