Een landelijke tuin voor luxe country-hotel in Italië.

project;Hotel-tuin Relais Nell Ástigiano  Locatie;Rocca Civilieri Italië  Ontwerper;Giardino Segretomed1

Een oude boerenhofstede op het Italiaanse platteland werd omgebouwd tot een klein luxe hotel. Het buiten terrein moest hiervoor een totaal andere functie krijgen en de schop ging er flink in. Tuin-architect Giardino Segreto maakte een tuin die perfect aansluit bij het karakter van de oude boerderij en zijn omgeving.med2

Aan de voorzijde van het gebouw werd een grote oprit met parkeergelegenheid gemaakt ,de beplanting bestaat hier uit een mix Miscanthus, Stipa, Festuca, Verbena en Euphorbia. De borders bij de gasten-bar liggen op een schaduwrijke plek en dus is hier gekozen voor Hortensia ( Hydrangea ) ingesloten door Buxus sempervirensmed3

Op de binnenplaats gaat een pergola, die als hij straks dichter begroeid is, voor de nodige schaduw zorgen. Als beplanting is hier gekozen voor een mix van Clematis met Rosa iceberg. Op het naast gelegen gazon staan sier-appelbomen, Malus red sentinel.

med4

Rosa iceberg
Rosa iceberg
Sier appelboom Malus Red Sentinel
Sier appelboom Malus Red Sentinel