Een tropische verrassing in hartje Londen.

LON1

In grote steden zoals in dit geval London is een tuin een kostbaar en zeker niet een vanzelfsprekend bezit. Door een creatief ontwerp is van de vaak kleine ruimte toch een praktische en spannende tuin te creëren. Op de relatief kleine oppervlakte die hier beschikbaar was is een tuin gemaakt die aantrekkelijk is voor alle leden van het gezin.

LON2

Een strak betonnen terras als relax-plek voor het hele gezin en achter in de tuin een speelplaats met grote zandbak voor de jongste leden van het gezin. Een slingerend pad verbind deze twee plekken aan elkaar met een beplanting van prachtige boomvarens ( Dicksonia sellowiana ) ,veel soorten gras en in bolvorm gesnoeide Buxus ( Buxus sempervirens ). De tuin is ontworpen door de bekende Britse Tuin-architect Tom Stuart – Smith.

LON3
LON5
LON6