Strakke moderne tuin met grote vijver en knal-muur in Brabant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen moderne tuin met veel strakke lijnen in het Brabantse Eersel. Het ontwerp en de uitvoering was in handen van Fokker Tuinen . De in een opvallende kleur afgewerkte muur brengt een warm gevoel in de verder vrij neutraal gehouden tuin.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De tegels van een groot formaat vinden we op het terras,onder de vier terrazzo zuil-vormige plantenbakken en net boven het water-nivo van de waterpartij. De spiegels hebben een brede loden omlijsting , iets wat we vooral tussen 1995 -2005 veel zagen in huis en tuin. De beplanting is een mix van bloeiende en groene vaste planten die van mij wel in iets zwaardere groepen aanwezig hadden mogen zijn. Tegen de achterwand zien we ook een haag van Taxus.laurense 4

laurense 5