Moderne etage-tuin met grote vijver in Californië.

Strakke lijnen bepalen het ontwerp van deze moderne tuin in California. Een grote vijver annex zwembad is prominent aanwezig en neemt door de gunstige ligging toch niet al teveel ruimte in. Door de ligging tegen een heuvel is de tuin opgebouwd in etages. Deze niveau verschillen zorgen voor een “spannend”ontwerp. Trappen en verhoogde borders verbinden de tuin aan elkaar. De citrus-bomen , Pelargoniums en Clematissen zorgen voor de nodige kleur in dit design van Blasen Landscape Architecture in San Anselmo.
Modern Patio design by San Francisco Landscape Architect Blasen Landscape Architecture
Modern Landscape design by San Francisco Landscape Architect Blasen Landscape Architecture
Modern Landscape design by San Francisco Landscape Architect Blasen Landscape Architecture
Modern Entry design by San Francisco Landscape Architect Blasen Landscape Architecture
Modern Landscape design by San Francisco Landscape Architect Blasen Landscape Architecture