Karakter-tuinkamers in moderne tuin met klassiek tintje.

MA080Deze werkelijk waar prachtige tuin bevind zich in Mornington,Peninsula Australië. De eigenaren zijn kleding-ontwerpster Perri Cutten en haar partner fotograaf Jo Daniell. Tuin-architecten buro Paterson Design Strategies tekende het ontwerp.MA079

De tuin is onderverdeeld in negen tuinkamers die aan elkaar verbonden worden door een 100 meter lange waterpartij,die tevens dienst doet als bluswater-opslag voor de lokale brandweer tijdens het droogte-seizoen.MA044

De tuinkamers hebben elk een persoonlijk verhaal en zijn geïnspireerd op voor de eigenaren dierbare personen. De stijl en beplanting van elke tuinkamer is volledig aangepast aan deze dierbare.MA007

Twee jaar lang zijn er twee metselaars bezig geweest met de vele fraaie stenen muren in en om de tuin. De massieve pergola is gemaakt van het hout van een oude pier in de nabij gelegen Murray River.MA055