Adrian Grenier’s onderhouds-vriendelijke tuin.

adrian-grenier-7

Adrian Grenier speelt in een Amerikaanse soap-serie genaamd,Entourage en spelen in zo’n serie brengt weinig vrije tijd met zich mee. Toch is Adrian een echte tuinier hij besteed dan ook menig vrij uurtje in zijn tuin. De tuin ligt in Clinton Hill,Brooklyn New York en omringd zijn prachtige victoriaanse huis.700_adrian-grenier-garden-2

Planten in neutrale kleuren staan langs het oude hek in oud-engelse stijl.700_adrian-grenier-garden-4

Bluestone tegels geven een rustieke uitstraling aan de tuin, de tegels zijn speels gelegd .700_adrian-grenier-8

Deze daktuin is onderhouds-vriendelijk omdat voor de beplanting inheemse planten zijn gebruikt. Het voordeel dat deze planten gewend zijn aan de omstandigheden van deze streek wat betekent dat ze minder water en onderhoud vragen. Ideaal als je niet iedere dag met je tuin bezig kunt zijn.700_adrian-grenier-garden-3

Op dit terras zien we een bank die gemaakt is uit één stuk boom.700_adrian-grenier-garden-a

Een snel groeiende Wisteria zorgt in de zomer voor een beschutte plek op het terras onder de pergola.