Dat noem je pas een verticale tuin,dit is er een waar je zelf in kunt klimmen.
In de centrale stad van het Argentijnse Buenos Aires is de ruimte schaars, en alle ruimte waar normaal
gesproken een tuin zich zou kunnen bevinden word in beslag genomen
voor parkeergarages.

De bewoners van dit appartementen-complex besloten om een kleine beschikbare
ruimte om te toveren tot een waar verticaal lustoord.
Met name beton en staal zijn de basis-elementen in deze tuin, het koude gevoel wat deze twee elementen uitstralen word subtiel onderbroken door het gebruik van hout.
Uiteraard maakt de beplanting de mix compleet.
Het resultaat mag er zijn, een heerlijke plek om je even te onttrekken aan het drukke bestaan
in een wereldstad met een bevolking van ruim 12 miljoen inwoners.
Op deze overzicht-foto kan je goed zien hoe klein en smal de percelen zijn.
De buren hebben de tuin voor hun zelf, het resultaat is een echte familietuin,er is voor een
ieder van het gezin wat te beleven.
De betonnen elementen worden afgewisseld met stalen verdiepingen.
Ook hier is er zeer goed en creatief met de ruimte om gegaan.
Een speelse trap brengt je naar de voliere om je vervolgens tot het hoogste punt te brengen.
Door de hoogte-verschillen lijkt de tuin veel groter.