WNF-Logo in witte tulpen.

Zeist – Het Wereld Natuur Fonds (WNF) bestaat 50 jaar. De natuurbeschermingsorganisatie zelf vindt dit zich geen reden voor een feestje. Maar bloemenkunstenaar Frank Timmerman dacht ‘dat verdient een bloemetje’.
En niet zomaar een bloemetje, maar een boeket van twee miljoen groene en witte tulpen in de vorm van het WNF-logo! De tulpensoort die werd gebruikt, heet Holland Snow.

Bloemendeken
In samenwerking met tulpenleverancier Sam Schouten toverde Frank Timmerman een veld van 20.000 vierkante meter in de Friese gemeente Rutten om in een witte bloemendeken met daarin het logo van WWF 50 years. Met ingenieus handwerk heeft hij daarmee het grootste bloemenlogo ooit gecreëerd.
Wat een verrassing! Heel attent om ons zo in de bloemetjes te zetten! Frank en Sam: hartelijk bedankt voor jullie moeite!
De bloemen zijn inmiddels van het veld gehaald.

website wnf